ВОЖЊА ОПОМЕНЕ ЗБОГ КРИВИНЕ СМРТИ КОД КУРШУМЛИЈЕ: Само за неколико година страдало 47 особа! КОЛИКО ЈОШ ЉУДИ ТРЕБА ДА УМРЕ?

Чланови Удружења “Гвоздени пук” и грађани Куршумлије организовали су јуче вожњу опомене због учесталих удеса на путу Прокупље-Куршумлија код села Пепељевац.

КОРОНА ЈЕ УБИЛА ЧУВЕНОГ СРПСКОГ ХИРУРГА, А САД МУ СЕ НИШ ОДУЖИО: Ово се чекало годину и по дана!

Неколико десетина возила у колони одвезло се из центра града до места где је пре три дана у удесу аутомобила и аутобуса погинула четрдсет шестогодишња Миона Перовић професорка енглеског језика из Куршумлије.

– Пре три дана овде је угашен још једна млад живот. Колико људи овде треба да настрада па да надлежни схвате да је ова кривина-кривина смрти? – упитао је Дејан Милошевић председник Удружења Гвоздени пук из Куршумлије напомњиући да је деоница пута Ниш-Приштина код Куршумлије веома фрквентна и да њоме дневно прође на хиљаду возила будући да је у питању главни путни правац према Косову.

– Проширење пута или санирање ове кривне спасило би многе животе. То је веома мала инвестиција у односу на бројне изгубљене животе али и материјалну штету причињену у бројним удесима – поручио је Милошевић додајући да ће ово Удружење у сарадњи са полицијом послати апеле надлежнима пре свега директору путева Србје али и ресорним Министарствима да се кривина код села Пепељевац санира и уреди како би се избегле будуће несреће. Окупљени су запалили свеће и положили цвеће на месту погибије професорице, док је Дејан Милошевић из Удружења Гвоздени пук презентовао да је према званичним подацима на том месту последњих неколико година забележео 47 удеста, погинуло осморо, тешко поређено десеторо а лашке 34 путника.

– Годишње се на овом месту догоди више од педесет саобраћајних незгода које нису пријављене – речено је на протесном скупу односно својеврсној вожњи опомене односно апелу надлежнима да се кривина у селу Пепељевац код Куршумлије санира.

(ФОТО) ОВО ЈЕ ДРУГА СУПРУГА ЛАНЕТА ГУТОВИЋА! Данас се појавила на САХРАНИ, а мало ко зна чиме се БАВИ 

извор: Kurir.rs

фото: Printscreen Facebook

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име