(ФОТО) ОВО ЈЕ КОВЕРТА ПУНА ЕВРА КОЈУ ЈЕ УЗЕЛА СУДИЈА! Ево за колико је председница прекршајног суда у Краљеву била подмићена 

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву.

УХАПШЕНА ПРЕДСЕДНИЦА СУДА ИЗ КРАЉЕВА: Велика акција УКП-а

Припадници Министарства унутрашњих послова, Управе криминалистичке полиције, у сарадњи са Тужилаштвом за организовани криминал, ухапсили су пет особа због примања или давања мита.

Ухапшени су М. Б. (1963) одговорно лице Прекршајног суда у Краљеву, због постојања основа сумње да је извршила кривично дело примање мита, В. Л. (1968) због сумње да је помогао у извршењу овог кривичног дела, Б. Т. (1952) и Б. К. (1991) због постојања основа сумње да су извршили кривично дело давање мита, као и В. П. (1979) због сумње да је помогао у извршењу кривичног дела давање мита.

УЖАС У СУБОТИЦИ: Чопор паса напао жену, оборили је на земљу и почели да је гризу, она све време била свесна

фото: МУП

СПРЕМИТЕ СЕ ЗА ВРЕМЕНСКИ ШОК-ОБРТ! Температура у наредним данима скаче за ЧАК 30 СТЕПЕНИ?

Осумњичени се терете да су од августа 2020. до фебруара 2021. године омогућили окривљенима у поступцима који се воде пред Прекршајним судом у Краљеву, а у предметима осумњичене М. Б., да не изврши службену радњу коју би морала извршити, односно да пролонгира прекршајне поступке против окривљеног, сина осумњиченог Б.Т. као и поступке против Б.К., до застарелости.

М. Б. се терети и да је опструисала прекршајне поступке и доносила пресуде којима се окривљени ослобађају прекршајне одговорности, или је доносила решења о обустави прекршајних поступака који су покренути против сина осумњиченог Б.Т. као и Б.К.

Како се сумња, М.Б. је посредно, од В.Л. и В.П. у наведеном периоду примила мито у износу од 1.100 евра. Код осумњиченог В. Л. пронађено је 100 евра и око 19.000 динара.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДРАМА У КЛИНИЧКОМ ЦЕНТРУ СРБИЈЕ! Јака експлозија зачула се из болнице

ДОКТОРКА ИЗ ДОМА ЗДРАВЉА ИЗ РАШКЕ ИЗГУБИЛА БИТКУ СА КОРОНОМ: Преминула начелнице интерне медицине Гордана Диздаревић

УЖАС КОД МЕДВЕЂЕ Мајка троје деце преминула од смрзавања, лекари је нашли поред моста у пет ујутру

извор: Srbija Danas

фото: MUP Srbije

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име