СПРЕМИТЕ СЕ ЗА ВРЕМЕНСКИ ШОК-ОБРТ! Температура у наредним данима скаче за ЧАК 30 СТЕПЕНИ?

Најхладнији део зиме је иза нас?

ДРАМА У КЛИНИЧКОМ ЦЕНТРУ СРБИЈЕ! Јака експлозија зачула се из болнице

Метеоролог Ђорђе Ђурић објавио је да ће нам ова седмица донети порасти температура.

Наиме, како је објавио на свом Фејсбуку, најхладнији део зиме увелико је иза нас.

– Након неколико ледених дана, ова седмица донеће нам пораст температура и повратак знатно топлијег времена. Минималне јутарње температуре кретале су се током викенда од -13 до -7°степени, у Београду до -8, а на Копаонику је било чак -19 степени. Субјективни осећај на Копаонику износио је и до -30 степени. И максималне дневне температуре током већег дела викенда остале су у “минусу”, једино су на северу Србије прешле у који степен изнад нуле – написао је Ђурић.

Он је најавио и знатно топлије време за ову недељу.

ДОКТОРКА ИЗ ДОМА ЗДРАВЉА ИЗ РАШКЕ ИЗГУБИЛА БИТКУ СА КОРОНОМ: Преминула начелнице интерне медицине Гордана Диздаревић

Још у уторак и у среду ујутро очекује се умерен до јак мраз, па ће тако јутарња температура у уторак бити од -15 на југоистоку до -5 на северозападу земље, а у среду од -13 на југоистоку до -3 степена на северозападу Србије. Минимална температура у Београду биће од -5 до -3 степена. Већ током дана очекују се више температуре, па ће максимална дневна у среду бити од 0 до 6, а у среду осетно топлије, уз температуре око, па и више од 10 степени. Уторак ће на северу и западу Србије бити умерено облачан, а на југу и истоку сунчан. У среду се са севера очекује пролазно наоблачење, уз слабу кишу у јужним и централним пределима, а слаб снег на планинама

– У петак ново пролазно наоблачење са кишом, на планинама са суснежицом и снегом. Максимална температура биће од 8 до 12, у Београду око 10 степени. Не очекују се значајније количине падавина. За викенд нас очекује суво, у недељу и веома топло време, а максимална температура у недељу биће и до 15 степени. Према тренутним прогнозама, следеће седмице биће релативно топло за крај фебруара, уз температуре изнад просечних вредности. Дакле, до краја фебруара не очекују нас зимски временски услови, а најхладнији део ове више него благе зиме је увелико иза нас – закључио је метеоролог.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДРАМА У КЛИНИЧКОМ ЦЕНТРУ СРБИЈЕ! Јака експлозија зачула се из болнице

ДОКТОРКА ИЗ ДОМА ЗДРАВЉА ИЗ РАШКЕ ИЗГУБИЛА БИТКУ СА КОРОНОМ: Преминула начелнице интерне медицине Гордана Диздаревић

УЖАС КОД МЕДВЕЂЕ Мајка троје деце преминула од смрзавања, лекари је нашли поред моста у пет ујутру

(ВИДЕО) ОДСЕКЛИ МУ ЈЕЗИК: Намамили навијача Звезде сликом везаног Веље Невоље – од тада му се губи траг

извор: pink.rs

фото: pink.rs

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име