“СМЕЈАЛА САМ СЕ СМРТИ У ЛИЦЕ, ЈЕР САМ ЗНАЛА ДА ЋУ ПОБЕДИТИ!” Деа се пре две године БОРИЛА ЗА ЖИВОТ

“Не морам да молим људе да ме туширају, већ могу и сама!”

Деа Ђурђевић се огласила на свом Инстаграм профилу, како би се присетила језиве несреће коју је доживела пре две године.

Након бројних операција и велике борбе за живот, лекари су успели да водитељки спасу руку, али је чека још много напора и терапија.

– Још увек се борим. Још увек са осмехом на лицу. И тако ће бити заувек. Тог дана се све променило. Осећала сам бол и у најситнијим кочицама у телу, а нисам могла се да померим ни милиметар. Само да трепнем и да се насмејем. Смејала сам се смрти у лице, јер сам знала да ћу победити. И јесам победила. Сада се трудим да победим себе и да сваки дан напредујем, да научим нешто ново и да своје физичко и психичко здравље вратим у нормалу. Срећна сам. Жива сам. Јер, само праве краљице преточе бол у моћ. Верујте у себе! Победићете све! – написала је Деа на Инстаграм профилу, где је објавила фотографију из болнице.

Деа је гостовала у емисији “Премијера-Викенд Специјал” и том приликом показала како јој сада изгледа рука, након две године од кобног дана.

Деа Ђурђевић фото: Youtube Printscreen/Premijera

– Немам времена да размишљам о болу, ево, показаћу вам, није то страшно ништа. Успела сам да померим прсте на левој руци, могу нешто да пренесем, додам. Терапија ми је доста помогла. Не морам да молим људе да ме туширају, већ могу и сама – рекла је Деа.

извор:  

фото: Youtube Printscreen/Premijera

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име