МУКЕ ПОСЛЕДЊЕГ БОЕМА Шеки Турковић отворио душу: Живим од 23.000 динара пензије, у Америци сам возио комби

Певач је, упркос свему, спреман за нове подухвате!

(ФОТО) МЛАДИЋ ИЗ БЕОГРАДА ЈУНАК ДАНА: Усред невремена својим гестом одушевио је све!

После дуже медијске паузе и боравка у Америци, где се бавио вожњом комбија и доставом поште, певачка легенда, Шеки Турковић, вратио се у Србију. Он је отворио душу и испричао све о животу у далекој земљи, проговорио и о корони, стању на естради и његовим даљим плановима.

– Нема ништа у Америци, тамо су тезге гробље као и овде, нема ништа. Дошао сам у Србију јер сам мислио да ћу се овде убити од посла у јулу, августу и септембру, мало тезгице, мало вашари. Међутим, све је отказано. Естрада је погинула, ми смо погинули! Држава неће да нам дотира ништа. Јадни смо ми. Ја сам овде као у пензији, имам 23.000 динара. Имам 67 година, преко 40 година радног стажа – прича Турковић и осврће се на приче да је својевремено, одлазећи у Америку, рекао “Довиђења, Србијо”.

– Чуо сам и ја за те приче да сам то рекао. То је погрешна информација, нисам то сигурно изјавио. Србију волим највише на свету, то је моја домовина, рођен сам ту и цела моја фамилија. Годинама сам имао турнеје у Америци, имао сам радну визу, плаћао порезе, тако да сам имао право на америчку пензију, све сам по закону радио. Ако тамо не плаћаш таксе – надрљао си. И даље тамо плаћам порез и чекам да добијем њихову пензију, али враћам се у Србију! Ја без ње не могу, волим овај народ и дружење с мојим пријатељима. Микрофон у Америци нисам остављао, све време сам певао. Кад није било тезги и забава, супруга и ја смо седали у велики комби који смо купили. Сад не. Радили смо испоруке. Америка је таква, ако не радиш, спакуј кофере и довиђења. Нисам се стидео никаквог посла тамо. Не крадем, не лажем, не варам – прича Шеки, а на питање зашто је одлучио да се бави баш вожњом, одговара:

ОТКРИВЕНО ЗАШТО ЈЕ ОПШТИНСКИ ФУНКЦИОНЕР УБИО ЉУБАВНИЦУ: Трагедији претходили љубавни проблеми

– Због тога што ништа друго не умем да радим. И ту су ми пријатељи помогли, уз њихову помоћ сам се одлучио за то. Бавио сам се вожњом годину дана, па сам одустао. Превозио сам свашта, пошту, пакете, био сам достављач. Ништа није тешко кад мора да се ради. Устајао сам у зору, палио комби, ишао за Чикаго 60 миља, потрпао све пакете. После се морам враћати кући и тако стално. Дневно сам прелазио око 300 миља, то је негде око 450 километара. И тако три године без престанка, и супруга и ја. После смо имали удес, нисмо ми били криви, па смо одустали од тога. Вратио сам се песми, па дошла корона. Видећемо шта ћемо даље.

– Колеге из моје генерације морају бити свесни да се не можемо целог живота бавити певањем. Долазе нове, младе снаге које предивно певају. Моја публика мене зна по добром понашању и хитовима. Грло ме још служи одлично, тако да има посла, само нас је сад корона начисто упропастила. Не осећам се никако. Нема посла. Најбитнији су здравље и слобода. А ми немамо слободе, ограничено је време за ресторане, морамо свуда носити те маске. Све ме то нервира.

О девојкама које постају познате у ријалитијима, па одмах потом постану “певачице” Шеки нема повољно мишљење.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Нови снимак ДИВЉАЧКОГ НАСИЉА саблазнио Србију: Младић ГАЖЕН ДО НЕСВЕСТИ у Пироту 

– То је много бледо, млака пегла. Често гледам ријалитије, и сам сам био на “Фарми” 2013. године. Али да се сви баве певањем, то не иде – каже певач и најаљује да би ускоро требало да се појави и његова нова песма.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) МЛАДИЋ ИЗ БЕОГРАДА ЈУНАК ДАНА: Усред невремена својим гестом одушевио је све!

ОТКРИВЕНО ЗАШТО ЈЕ ОПШТИНСКИ ФУНКЦИОНЕР УБИО ЉУБАВНИЦУ: Трагедији претходили љубавни проблеми

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Нови снимак ДИВЉАЧКОГ НАСИЉА саблазнио Србију: Младић ГАЖЕН ДО НЕСВЕСТИ у Пироту 

ТРАГЕДИЈА У ВРШЦУ: Пронађена мртва беба, установљено да је насилно УГУШЕНА

ОТКРИЋЕ КОЈЕ МЕЊА СВЕСТ О КОРОНИ! Велики број људи имун на ковид 19, а нису ни били заражени – шта се догађа?

Јована и Срђан се ВРАЋАЈУ на велику телевизију – преговори већ почели? Оваква понуда се тешко одбија

(ВИДЕО) НОЛЕ НИКАД ОВАКО НИЈЕ БИО БЕСАН: Ђоковић ИЗГУБИО живце, ЕВО ко је страдао! 

ОТКРИВЕНА ПОЗАДИНА ПРЕБИЈАЊА У НОВОМ САДУ? Контић је због ових речи монструозно тукао младића

ФИЛИП ЈЕ ПРЕУЗЕО ЕМИСИЈУ ОД ЈОВАНЕ И СРЂАНА, а већ данас ПОРУЧИО ЈЕ ОВО! Провокација?!

извор: Srbija Danas/Kurir

фото: Youtube printscreen/Seki Turkovic

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име