СВАКОМ РАДНИКУ У СРБИЈИ ПО 18.000 ДИНАРА: Ко има право на део минималца, а ко на стопирање рате кредита?

Држава би сваком раднику запосленом код предузетника, као и у микро, малом и средњом предузећу, дала по 18.000 динара, колико и износи 60 одсто минималне месечне зараде.

Комшиница открила тајне из живота Банета Видаковића: “ВАЉА СЕ ПО ПОДУ ЗБОГ ДРОГЕ, ИЗ СТАНА СЕ ЧУЈУ УЖАСНИ ЗВУЦИ”

Држава би притом зараде у приватном сектору делимично покривала у јулу и у августу, најавио је синоћ председник Александар Вучић, говорећи о новом, другом пакету државне подршке.

– Хоћемо додатно финансијски да помогнемо. Од фризера, обућара, до људи који имају своје приватне компаније за производњу намештаја. То је најшира и фантастична мера – поручио је Вучић.

Држава је, подсетимо, претходно привреду подржала са три месечна минималца. Први је на рачуне компанија уплатила почетком маја, други 4. јуна, а трећи 7.јула. Велика предузећа добила су три пута по 15.000 динара за сваког радника, а сви остали по 30.000, односно по цео минималац.

ЧУДОТВОРНА “ГОВОР ВОДА” ИЗЛЕЧИЛА ЈЕ МНОГЕ! ДЕТЕ ИЗ ШАПЦА НИЈЕ ИЗГОВАРАЛО НИ РЕЧ, а након умивања и испијања СВЕТЕ ВОДЕ, прво што је рекло било је “БОЖЕ, БОЖЕ”

Право на овај вид помоћи имала су предузећа за све пријављене раднике, односно за запослене који су имали уговор о раду, уговор на одређено или на неодређено време. Притом су се на исти начин третирали запослени са пуним радним временом, односно непуним радним временом.

Стиже и нови мораторијум на кредите?

Председник Вучић синоћ је поменуо и могућност новог стопирања месечних рата за грађане и привреду по свим кредитима и лизинг уговорима.

Они који су користили ову могућност, а која је била саставни део првог пакета мера, знају и ста то значи. Практично, била би реч о замрзавању рата и наставку отплате истих након истека мораторијума.

Коју вакцину купује Србија? Грађани се питају само једно: Можемо ли да бирамо чији ћемо серум примити?

Како је Вучић најавио, преговори са НБС су у току, а иде се на то да се омогући мораторијум на, како је рекао, бар још два месеца. У првом пакету подршке трајао је три месеца.

Вучић је најавио и одлагање плаћања пореза и доприноса један месец.

– Покушаћемо и још један месец, али не могу да обећам. То је важно за угоститеље и туристичке агенције – оценио је председник.

НЕСТОРОВИЋЕВ ИНТЕРВЈУ ПРЕ ПОВЛАЧЕЊА ОТКРИВА МНОГО: Читајте између редова и схватићете његово УПОЗОРЕЊЕ

ПРЕТУЖНО! ПРЕД СВОЈ РОЂЕНДАН УМРЛА ФИЛМСКА ЗВЕЗДА! Јавност у СУЗАМА – Тешко је БОЛОВАЛА!

Од сутра у ову државу Срби не могу: Посебна рампа за грађане са Западног Балкана!

извор:

фото: Profimedia

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име