Коју вакцину купује Србија? Грађани се питају само једно: Можемо ли да бирамо чији ћемо серум примити?

У Републици Србији је до 15 часова 22. јула 2020. године регистрован укупно 22.031 потврђен случај COVID 19.

НЕСТОРОВИЋЕВ ИНТЕРВЈУ ПРЕ ПОВЛАЧЕЊА ОТКРИВА МНОГО: Читајте између редова и схватићете његово УПОЗОРЕЊЕ

Неколико дана након што је у светским научним (и политичким) круговима процурило да је Кина завршила испитивања вакцине против коронавируса, за коју је одмах у ред стало више од 20 земаља, редом су почели да се оглашавају други светски фармацеутски гиганти.

Одједном ће сви веома брзо имати безбедну вакцину против инфекције КОВИД-19, које жељно ишчекује читава планета. Тренутно постоје четири вакцине, за које они који их развијају тврде, званично или незванично, да су скоро, па спремне за масовну употребу.

Да ли ће Србија куповати вакцину против короне од више произвођача и да ли ће у том случају грађани имати могућност да изаберу чију ће вакцину примити?

ПРЕТУЖНО! ПРЕД СВОЈ РОЂЕНДАН УМРЛА ФИЛМСКА ЗВЕЗДА! Јавност у СУЗАМА – Тешко је БОЛОВАЛА!

Министар Златибор Лончар одговорио је на ово питање и том приликом истакао да ће о обавезности вакцине и свим детаљима одлучивати искључиво струка.

– Морамо да сачекамо вакцину која ће проћи све фазе тестирања и да она буде потпуно проверена. Када она буде проверена и на тржишту, тада ћемо знати коју купујемо и од кога тачно. Она мора да прође сва одобрења, па да је ми купимо. Србија је отворена за преговоре са свима, али сачекаћемо да видимо како ће се то одвијати. Када будемо знали чију ћемо вакцину купити, одлучиваћемо о свим даљим корацима – рекао је министар Лончар.

Од сутра у ову државу Срби не могу: Посебна рампа за грађане са Западног Балкана!

У Републици Србији је до 15 часова 22. јула 2020. године регистрован укупно 22.031 потврђен случај COVID 19.

Од последњег извештаја тестирани су узорци 11.521 особе од којих је 426 позитивно, саопштио је министар здравља Златибор Лончар на конференцији за медије Кризног штаба за сузбијање епидемије коронавируса

До 15 часова у Републици Србији тестирана је укупно 580.271 особа која је испуњавала критеријуме дефиниције случаја. На респираторима је тренутно 205 пацијената. У последња 24 часа преминуло је 8 особа од коронавируса. Укупан број преминулих од почетка епидемије је 499.

МОЖЕТЕ ДА ИМАТЕ КОРОНУ И БУДЕТЕ НЕГАТИВНИ НА ТЕСТУ! Др Јанковић објаснио како и зашто долази до овога!

СРБИЈИ СПУШТЕНА НОВА РАМПА! ЈОШ ЈЕДНА ЗЕМЉА СТАЛА У РЕД СА ЗАБРАНОМ: Овај пут са атрактивне туристичке локације

(ВИДЕО) ОТКРИВЕН МОТИВ УБИСТВА СУПРУЖНИКА КОД ВРАЊСКЕ БАЊЕ? Након њихове ликвидације ЧИТАВО СЕЛО на ногама 

ШОК ИСПОВЕСТ НЕСТОРОВИЋА ПОСЛЕ НЕСТАНКА ИЗ ЈАВНОСТИ: Све ми је допи*дело, ово је ЛУДИЛО!

извор:  

фото: SD/ilustracija

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име