ШОК ИСПОВЕСТ НЕСТОРОВИЋА ПОСЛЕ НЕСТАНКА ИЗ ЈАВНОСТИ: Све ми је допи*дело, ово је ЛУДИЛО!

Ту сам, у Обреновцу, мало се одмарам, а по подне радим. Допиздело ово све, већ је постало лудило.

ОЧАЈАН САМ, МЕНИ ПОМОЋИ НЕМА: Огласио се супруг ПРЕМИНУЛЕ ТРУДНИЦЕ из Ниша, још није свестан трагедије

Ту сам, у Обреновцу, мало се одмарам, а по подне радим. Допиздело ово све, већ је постало лудило.

Ово су прве речи проф. др Бранимира Несторовића од 5. јула и гостовања на телевизији, после ког је као у земљу пропао и забринуо српску јавност, навикнуту на његове готово свакодневне коментаре ситуације са коронавирусом. Новинарска екипа га је затекла испред породичне куће како коси траву у дворишту. Деловало је помало уморно и забринуто, као да му је доста свега – и популарности и критика.

Репортери су се запутили у његов родни Обреновац и прекинули више од две недеље дуго ћутање омиљеног доктора. На први поглед било је видно да члану кризног штаба за сузбијање епидемије недостаје мир, који је нашао у граду у ком је одрастао, међу рођацима и пријатељима.

ЈОШ ЈЕДАН ГРАД У СРБИЈИ СЕ БЛИЖИ ЦРВЕНОМ КОРОНА АЛАРМУ: Ситуација је озбиљна, све више новооболелих

Само лепе речи у бифеу Код Радета Чупавог
У бифеу преко пута Несторовићеве куће опет само речи хвале. Власник Раде Антонијевић, звани Чупави, вади старе фотографије и показује како су се некада давно ту на улици сакупљали младићи и девојке, међу њима и драги Бранимир, кога Антонијевић ни помоћу лупе не може да препозна на фотографији.

– Ту је негде Бранимир (показује фотографију уз осмех). Нема чијем детету није помогао. Ту је сада и његов брат из Норвешке, такође лекар. На игралишту је често играо шах, увек је носио неке књиге и учио, он и његов брат су били најбољи ђаци. И жена му је драга, то су фини и добри људи – наводи Антонијевић.

Како сведоче и други познаници, познати пулмолог дође у Обреновац да се одмори, тврде да када је ту, не користи ни телефон, а привилеговани су што су баш они одрасли заједно са човеком у кога су упрте очи целе Србије.

– Можемо да разумемо да се мало склонио од свега – потврђује Рафаиловић.

УЖАС У НИШУ: У мерцедесу пронађен леш како лежи у локви крви

Репортери су наишли на закључану капију, чинило се да од разјашњења дугог одсуства нема ништа, а онда се доктор појавио да пре одласка на посао покоси траву у дворишту. Дочекао нас је културно и пријатно, уз осмех, иако је било видно да му је заиста преко главе медија и изјава. Све што је рекао биле су две реченице са почетка текста.

О њему у Обреновцу људи имају само речи хвале. Новинарској екипи су случајни пролазници чак и сами прилазили како би рекли понеку реч о омиљеном суграђанину. Сви до једног су се сложили да је доктор увек био вољан да поразговара са сваким кога сретне, да је као лекар помогао деци многих суграђана и да је у време коронапошасти његова реч звучала умирујуће и била добродошла у сваком тренутку.

ПОЧЕЛЕ ФИНАНСИЈСКЕ ОЛАКШИЦЕ: Грађани Србије могу од банака да очекују ДВЕ СТВАРИ

Сумњичав према вакцинама
Подсетимо, др Несторовић се последњи пут огласио 5. јула у једној телевизијској емисији. У јеку приче о вакцинама рекао је да мисли да треба да дајемо сигурне вакцине својој деци.

– Мислим да треба да се ревитализује “Торлак” и да ми производимо вакцине и да онда неће бити никаквих проблема. Ми смо извозили вакцине 35 година. Што бисмо сад увозили вакцине, поготово од тих западних фирми, где и не знамо шта добијамо?! Људи су уплашени и то треба поштовати – рекао је тада.

Такође је тврдио да је “гомила људи прележала вирус у јануару и фебруару” и да му је мало чудно да маске не штите од грипа, а штите од короне. Додао је и да не зна да ли је и он прележао корону “јер ти тестови нису нарочито поуздани”.

(ВИДЕО) ОТКРИВЕНО КОЈИМ ОРУЖЈЕМ ЈЕ ПОЧИЊЕНО УБИСТВО ДВОЈЕ СУПРУЖНИКА: Нови детаљи стравичног злочина у Врањској Бањи

Несторовићев први комшија, који се представио као Рафаиловић, каже да га у последње време виђа стално, као и то да му је увек задовољство да “протури” коју са човеком поред ког је одрастао.

– Сви се питају где је, а ми знамо и ћутимо. У доба короне највише њему верујем. Одрасли смо заједно, сви ту, на чаршији, то је један велики господин, узоран грађанин и добар човек, драг комшија. Недељом стално иде на пијац, свакога дана у оближњу продавницу и понаша се као и сваки други обичан човек – наводи Рафаиловић.

Комшије кажу да у оближњој радњи купује воће и поврће, често га окруже жене и питају свашта, а он стрпљиво разговара, а понекад и посаветује.

– Ћути, пиј смедеревку – уме понекад да се нашали др Бранимир, тврди његов познаник.

ЗОРАН ИЗ ЧАЧКА ЈЕ ПРАВИ ХЕРОЈ: Сам одгаја четири кћерке, а најмлађа Милица ЈЕ ТЕШКО БОЛЕСНА

АЛАРМАНТНО! ПОТВРЂЕН ПРВИ СЛУЧАЈ БУБОНСКЕ КУГЕ: Заражен мушкарац, власти издале ХИТНО УПОЗОРЕЊЕ

УЖАС У ВРАЊСКОЈ БАЊИ: Пронађена два тела у локви крви

извор:

фото: Youtube/Printscreen/Kurir

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име