МИЛИЦА САМА ПРОТИХ ШИПТАРСКИХ СЕПАРАТИСТА!

Српска странка Заветници је једина странка на политичкој сцени Србије која није одступала ни милиметра од свог изворног програма. Љубав према отаџбини и неизмерна љубав према Србије, ставила их је на црну листу Сорошевих нво удружења која харају Србијом.

Још једна борба коју Заветници воде је сутрашње гостовање чланице председништва Заветника Милице Ђурђевић у емисији “После ручка” у којој учествује истакнути шиптарски сепаратиста из Бујановца који јавно позива на припајање Бујановца такозваном Косову.

Милица Ђурђевић је хероина данашњице, и истакнути политички борац за правду. Обавезно погледајте емисију.

Очекујем сутра динамичну дискусију на Хепи ТВ у емисији "После ручка" од 15.30. Моји саговорници су публициста и режисер…

Posted by Милица Ђурђевић on Понедељак, 27. јануар 2020.

15 KOMENTARA

  1. Сви вас редом нападају. Нападају вас јер знају да сте исправни и да никада нећете да се продате, то није ни опција за размисљање. Квази “патриотске” странке су пуне прљавог новца, узимају скупе канцеларије плаћају ненормално скупе гугл и фејсбук огласе који коштају стотине евра дневно, народ то види. Народ је изабрао Заветнике и народ гласа МИЛИЦУ!

  2. Milica je najkulturnija i najinteligentnija politicarka u poslednjih 30 godina. Tu njenu snagu su svi uvideli i blokiraju njena medijska gostovanja. Mogu oni da ne zovu u emisijama i na televiziji koliko hoce, ali Milica gde god se pojavi makar i na 5 minuta iza sebe ostavlja onaj tracak nade za bolje sutra. Milice uz tebe smo.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име