НИ ТРАГА, НИ ГЛАСА ОД МАЛЧАНСКОГ БЕРБЕРИНА! Директор полиције саопштио ЛОШЕ вести са терена!

Директор полиције Владимир Ребић обишао је данас припаднике полиције и жандармерије који трагају за Нинославом Јовановићем на подручју између Ниша, Сврљига и Књажевца и додао да потрага за сада нема нови траг до отмичара девојчице Монике Каримановић.

ХОРОР У НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ КОД АПАТИНА: Одсекао човеку руку мачетом изнад лакта!

Ребић је у селу Јасеновик истакао да је убеђен да ће Јовановић бити врло брзо пронађен. Према његовим речима, полиција добија доста информација од грађана и на сваку одмах реагује, без обзира што је 99 одсто тих информација нетачна.

– Питање је тренутка када ћемо га пронаћи, он се не може заувек крити. Потрага је приоритет и са истом енергијом и истим бројем људи ћемо радити као и док је Моника била отета – казао је Ребић.

ЗВЕР ИЗ МАЛЧЕ МЕСЕЦИМА ПРИПРЕМАО ОТМИЦУ МОНИКЕ! Најновији детаљи о Малчанском берберину, ово су ДОКАЗИ за то!

Он је рекао да се полиција и жандармерија неће повући са терена све док Јовановић не буде пронађен и додао да полицајци и жандарми “неће вечерас дочекати Нову годину са својим породицама”.

– Овај случај није ни приближно исти другим случајевима које смо имали, пре свега због чињенице да се Нинослав у претходном периоду значајно припремао за извршење кривичног дела – оценио је Ребић.

Према његовим речима, Јовановић се од почетка августа води као нестало лице, а полиција је накнадно дошла до сазнања да је пребивао на различтим локацијама.

Туга пред Нову годину: Преминуо велики српски глумац!

Користио је земунице и напуштене куће, где је на неки начин складиштио воду или храну како би преживео. То су ствари које нам отежавају потрагу. Верујемо да је сада у некој од земуница или напуштених кућа”, изјавио је Ребић.

Он је апеловао на све грађане, а пре свега на мештане околних села да обавесте полицију о свакој новој чињеници која се односи на Јовановића и да повремено обилазе куће у којима не живе.

Црна Гора НА НОГАМА: МАРКО МИЛАЧИЋ ПОЧИЊЕ ШТРАЈК ГЛАЂУ!

– Док год га не ухватимо не можемо бити мирни. Већ сам апеловао на родитеље, пре свега на родитеље чија деца одговарају опису девојчица за које се Јовановић интересује, да обрате пажњу и воде рачуна о својој деци како не би дошло до нове отмице. Верујемо да неће бити у стању да то учини, јер се крије – изјавио је Ребић.

Он је рекао да га, као човека и директора полиције “боли сазнање” да поједини стручњаци дају негативне коментаре у вези са отмицом мале Монике.

– Неретко се омаловажава и ниподоштава рад полиције – казао је директор полиције.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ТРАГЕДИЈА У НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ: Тешка несрећа, има МРТВИХ

Ако се Малчански берберин докопа места Грацково, побећиће зауве

Берберин се усред бежања окренуо и променио правац, пробио је полицијски обруч, и извукао се на невероватан начин!

АМФИЛОХИЈЕ ОДГОВОРИО МАРКОВИЋУ: Напад на полицију је подметачина цркви, ми нисмо против државе

УЖАСНА ТРАГЕДИЈА КОД РАШКЕ: Шеснаестогодишњак из ловачке пушке убио петнаестогодишњу девојку

(ФОТО) СКАНДАЛ У БИЈЕЛОМ ПОЉУ! СИН МИЛОВОГ ФУНКЦИОНЕРА ПРЕТИ СРБИМА: Како бих хамером газио ова ГО*НА! 

БЕРБЕРИН ЈЕ ПРОМЕНИО ЛИЧНИ ОПИС: Ево како сада изгледа отмичар кога јури цела Србија

Премијер Црне Горе поручио Амфилохију: Ово је последње упозорење

извор: Srbija Danas

фото: Facebook

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име