ТАЊА ИЗ БАТУШНИЦЕ ЈЕ ОТРОВАЛА СВОЈУ ДВОГОДИШЊУ ЋЕРКУ, А ЗА 15 ДАНА И БЕБУ ОД 4 МЕСЕЦА! Убила их је на исти начин, а ево како је вештак ЗБОГ 1 СТВАРИ открио мајку убицу!

Тања Перић из Батушинца која је 1996. године убила своје кћери четворомесечну Драгану и двогодишњу Тамару замало је починила савршен злочин јер на њу нико није сумњао све док обдукцијом није утврђено да су деца отрована. Оно што ову трагедију чини још гором је што је Тамара могла бити спасена да је одмах откривено да је њена млађа сестра убијена. Када је схватила да се извукла са првим убиством, само петнаест дана касније на исти начин, сипавши јој инсектицид у млеко, Тања је убила и старију ћерку.

(ВИДЕО) СНИМАК ПРИВОЂЕЊА АЛБАНСКИХ ШПИЈУНА: Седели су опуштено у београдском хотелу, А ОНДА СУ УЛЕТЕЛИ СПЕЦИЈАЛЦИ! 

Најзаслужнији за откривање стравичног злочина био је проф. др Бранислав Деновић, у то време специјалиста судске медицине, који је први пут проговорио како је утврдио да су деца убијена.

– Чим сам отворио главу те двогодишњакиње знао сам да је отрована. Отрови се препознају по мирису, осетио сам га у мозгу а затим и у желудачном садржају. Токсиколошка анализа потврдила је моју сумњу и у налазу сам навео да се ради о насилној смрти тровањем инсектицидом малатионом. То је органофосфорно једињење које врло брзо делује, долази до плућног едема који изазива гушење. У том тренутку нисам био сигуран да се ради о убиству с обзиром на то да двогодишње дете хода, излази у двориште, то је сеоско домаћинство, могуће је да је неко од укућана заборавио средство са инсектицидом и да га је дете само попило – објашњава Деновић.

(ФОТО) СТРАВИЧНЕ СЛИКЕ СА МЕСТА НЕСРЕЋЕ: Младић погинуо у директном судару, ауто летео 30 метара! 

Међутим, када је судски обдуцент сазнао да је само пар недеља раније на исти начин умрла и Тамарина сестрица, његова сумња да је девојчица убијена је постала извеснија.

– Сазнао сам да је млађа девојчица сахрањена, а да обдукција није рађена. Одмах сам предложио истражном судији Станиши Кржалићу да урадимо ексхумацију. Он није био за то, али сам ја инсистирао истичући да ако хоћемо да дођемо до истине другог пута нема. Ако бисмо утврдили да је прво дете умрло насилном смрћу тровањем а посебно ако бисмо установили да се ради о истом отрову, могли бисмо са сигурношћу да кажемо да су обе девојчице убијене – присећа се једног од најтежих случајева у својој каријери Деновић.

Ексхумација је обављена месец дана од сахране, а захваљујући хладном времену, тело четворомесечне Драгане било је потпуно очувано.

ДА ЛИ СТЕ ГА ВИДЕЛИ? МУП моли грађане да се хитно јаве! Он је покушао да је силује!

– Чим сам отворио дете осетио сам исти мирис, токсикологија је потврдила да се ради о истом отрову. То је било мало дете, оно није могло да оде у двориште, неко је морао да му отров да. Убиство тог детета потврдило је да је и старије убијено па је мајка сутрадан ухапшена – објашњава обдуцент.

Док су истражни органи решавали злочин, Тања се понашала потпуно нормално, у шта се један од новинар лично уверио.

“Неколико дана након Тамарине смрти отишла сам у породичну кућу Перића и сачекала их да се врате са гробља. Осим што је била у црнини, Тања ни по чему није личила на мајку која је за пар недеља изгубила двоје деце. На њеном лицу није било туге, ни сузе када је причала како су јој деца страдала.

– Док сам јој давала млеко, она само лацну (штуцну) и преврну с очи. Завикала сам : – Мамо, мамо, и Тамара исто као Драгана – причала ми је Тања избегавајући мој поглед” – пише он.

ПРЕМИНУО ПОЗНАТИ СРПСКИ МУЗИЧАР: Напустио нас је велики уметник!

Тања је одлежала 12 година у Пожаревцу, у Батушинац се није враћала јер је муж затражио развод чим је ухапшена. Никада није поново дошла ни у своју породичну кућу у нишком селу Пасипољана. Њене комшије кажу да је нису ниједном виделе откако је ухапшена.

– Како сам чуо, удала се негде, где то нико не зна. Не верујем да је смела родитељима на очи након што им је убила унучиће – рекао је један од људи из Тањиног села.

ПРОЧИТАЈ ЈОШ:

ОВАЈ ЛЕК ЈЕ ХИТНО ПОВУЧЕН ИЗ АПОТЕКА! Грађани УПОЗОРЕНИ!

СРБИ СЕ ЗБОГ ОВОГ ПОСЛА ВРАЋАЈУ ИЗ ИНОСТРАНСТВА: 7.000 евра је месечна зарада, добија се бесплатан смештај и храна, а код нас нема довољно радника

(ВИДЕО) МЛАДИ ЈУТЈУБЕР ОДУШЕВИО СРБИЈУ! Поклањао људима паре да плате РАЧУНЕ, а њихова реакција ће вас РАСПЛАКАТИ 

МОНСТРУОЗНО УБИСТВО Девојчица (14) завезала за кревет и убила мушкарца (59)! Шибала га даском ПУНОМ ЕКСЕРА

НАЈХРАБРИЈА ДЕЦА У СРБИЈИ! Милица и Милан не славе рођендане: Вук им је први комшија, а медвед најбољи пријтељ!

Заборављени херој! Милорад је први крочио у Србију: Клекнуо, пољубио земљу, а затим погинуо херојском смрћу

Велика акција БИА у српској фабрици оружја: ПОХАПШЕНИ АЛБАНСКИ ШПИЈУНИ?

Задатак у уџбеницима РАЗБЕСНЕО СРБИЈУ! Родитељи љути – Зар ово да питају децу?!

“НАТО се распада, САД неће штитити чланице, а Европа је на РУБУ ПОНОРА” МАКРОН ИЗАЗВАО ШОК У СВЕТУ!

извор: Kurir.rs/Telegraf

фото: Profimedia

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име