ЗАВЕТНИЦИ У ПРОКУПЉУ И ЛЕСКОВЦУ – “Борићемо се против локалних шерифа!”

Непуних месец дана након отварања канцеларије у Нишу делегација Српске странке Заветници поново је посетила југ Србије. Овога пута представници руководства обишли су одборе у Прокупљу и Лесковцу.

Делегација Заветника посетила најстарију цркву у Србији и помолила се пред моштима Светог Прокопија у Прокупљу

У Прокупљу је у присуству великог броја грађана за повереника градског одбора једногласно изабран Марко Ристић, а за координатора Топличког округа Душан Ђорђевић.

Како је истакла Милица Ђурђевић, члан Председништва странке, на југу Србије постоји велико интересовање за Заветнике.

Она је подсетила и на недавно одржану породичну шетњу у Прокупљу у којој су учествовали и представници Заветника.

Грађани Ниша, Лесковца, Прокупља као и читавог југа Србије поново су показали свој домаћински лик и бригу за очување традиционалних вредности!“, нагласила је Ђурђевићева.

Она је поручила да је једна од највећих срамота чињеница да је држава на отварање споменика јунацима Гвозденог пука послала Ану Брнабић и на тај начин понизила све њихове потомке.

Обрукали су јунаке славног Гвозденог пука који је запамћен по једном од највећих националних подвига и који је веома важан у читавом Топличком крају!“, рекла је Ђурђевићева.

Она се осврнула и на велики проблем притисака од стране локалних власти чији званичници се понашају као шерифи и кабадахије.

Заветници ће се бескомпромисно борити против система у коме је потребна партијска веза да бисте уписали дете у обданиште!“, била је изричита Ђурђевићева.

Након Прокупља Заветници су састанак одржали и у Лесковцу где су окупљеним грађанима представили свој економски програм и мере за обнову српског села.

Како је том приликом истакао председник странке, Стефан Стаменковски, Заветници ће и убудуће бити највећа препрека свим покушајима избацивања КиМ из Устава Србије.

Борићемо се да добијемо поверење што већег броја грађана како би у Скупштини Србије спречили промену Устава!“, нагласио је Стаменковски.

Лесковац

извор: zavetnici.rs

12 KOMENTARA

  1. Хвала вам на подршци другари. Драгане крећемо ускоро. Спремили смо доста докумената, а шлаг на торти је највећи пројекат локалног снс “моћника”, моћника јер тако себе гледа. 99% грађана Прокупља ће бити разочарано зато што их је једна женска особа обмањивала годинама, и за то добијала велику суму новца од “моћника”. Износићемо позитивну критику, и нудити решења, не намеравамо да се свађамо или изазивамо раздор у народу, поделе нам више нису потребне сви смо Срби и ајде већ једном да се Срби сложе!

  2. U ovom gradu mnoge stvari ne valjaju. Pocev od Hameuma i onog Pede do sportskog saveza opstine apoteke. Imamo ususkane direktorcice kojima se isto vata dal radili ili ne primaju si platicu 100 000 minimum. Onda ovu kao neku opoziciju sto pokrala i Boga i narod i oni da se vrate hahahahaha

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име